Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když se má cokoliv řešit k prospěchu, bez pokory to nejde. V oblasti péče o děti se vyskytují dva základní antagonistické pohledy (péče v ústavech a péče u pěstounů) a jsou zastánci toho a zastánci druhého. Chce to zklidnit, soustředit se, řešit komplexně a společně hledat to nejlepší. Ústavy nemohou zcela vymizet a pěstounská péče musí být pod nezávislou mimooborovou kontolou

2 0
možnosti

Cindarella effect.. Znáte to ?

0 0
možnosti

neříkám, že se to nemůže stát, ale pěstouni jsou ověření lidé. Myslím, že větší výskyt může být třeba u "nevlastních" dětí - např. děti z prvního manželství atd.

0 0
možnosti

Tady to není černobílé. Batolata jsou roztomilá, ale pochybuji, že se pusinek a objímání dočká prepubertální drzoun zvyklý nechovat se pěkně.

Četla jsem, že děti trpící citovou deprivací neumí milovat nikoho kromě sebe, nemají žádnou empatii. K takovým se hledá cesta těžko a profesionální pěstouni nejsou andělé.

Teď jsou pěstouni ti, kteří chtějí rozdávat lásku. Se zrušením děcáků by přibyli pěstouni s dětmi na obživu. A nebude v silách sociálky je všechny pravidelně kontrolovat.

3 2
možnosti

prepubertální drzoun vyrostlý v ústavech či u různých pěstounů o pusinky či objímání nestojí, neboť už přišel na to, že o něho nikdo nestojí.

0 1
možnosti

Jakože "neomezený počet objížděk"? 8-o

2 0
možnosti
Foto

Objetí jako objímání - tudíž je to správně ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1712x
Žena, dcera, partnerka, milenka, matka, kuchařka, pradlenka a tak dále.

Seznam rubrik